Skip to main content

OVER GEBROEDERS HOOGERVORST

Jacco en Robin Hoogervorst zijn geboren en getogen Ter Aarders. Van jongs af aan beschikken zij over een technische knobbel. Thuis zat het gezin dan ook nooit in de kou en als de wasmachine het niet meer deed werd er net zo lang gesleuteld totdat het euvel verholpen was.

Na de technische school volgden Jacco en Robin een tweejarige opleiding bij het kort middelbaar beroepsonderwijs. Waarna zij direct hun handen lieten wapperen en aan de slag gingen. Jacco bij Aad Kroft (voormalig Kroft en Hagoort) waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft geleerd. Robin bij de firma Blom uit Nieuwveen, waar hij alles te weten kwam over dakbedekking, goten en rioleringssystemen.

Maar Jacco en Robin Hoogervorst wilden meer: samen een eigen bedrijf, dat was de uitdaging. Een installatiebedrijf dat door constante scholing uitblinkt in vakkennis. En dat beschikt over eigen auto’s en geavanceerd gereedschap om iedere klus te klaren.

Die droom is uitgekomen met de realisatie van Installatiebedrijf Gebroeders Hoogervorst. Een modern, goed geoutilleerd bedrijf dat werkt met de nieuwste technieken en de beste merken. En bovenal: betrouwbaar en klantvriendelijk.

Referenties

Dak en zinkwerk

Badkamer